OSEBNI PODATKI
PREBIVALIŠČE
PODATKI O BANKI
PODATKI O IZOBRAŽEVALNI USTANOVI
PODJETJE
SPLOŠNA PRIVOLITEV

SPLOŠNA PRIVOLITEV GLEDE OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV

Upravljavcu podatkov Alt Lakoše d.o.o. dajem, kjer je potrebna privolitev, takšno privolitev do preklica za obdelavo mojih osebnih podatkov (identifikacijski podatki, kontaktni podatki) za namene izdaje študentske napotnice za delo, izdaje faktur za opravljeno študentsko delo, izvedba izplačil za opravljeno študentsko delo in za namene obveščanja.

Privolitev lahko kadarkoli podrobneje določim, spremenim ali prekličem na katerikoli način (e-pošta, telefon – faks, dopis).

Varstvo osebnih podatkov članov je za družbo Alt Lakoše d.o.o. zelo pomembno. Zato z njimi ravnamo skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajamo ustrezne tehnične in organizacijske ukrepe za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov.

Vse informacije v zvezi z varstvom osebnih podatkov so dosegljive na http://www.alt-lakose.si. Za vsa vprašanja in za izvajanje svojih pravic se lahko posameznik obrne na pooblaščeno osebo (Alt Lakoše d.o.o., Ljubljanska ulica 42, 2000 Maribor, telefon: 02 320 58 05, faks: 02 332 73 93, e-pošta: alt.lakose@siol.net).

Powered by BreezingForms
Na vrh