PRIVOLITEV ZA OBDELAVO IDENTIFIKACIJSKIH IN KONTAKTNIH PODATKOV PODJETJA

Spoštovani poslovni partnerji!

K splošnim pogojem poslovanja smo dodali (pod točko 3. PARTNER) člen o privolitvi za obdelovanje identifikacijskih in kontaktnih podatkov, ki ga narekujeta ZVOP-2 in GDPR.

Člen se glasi:" Poslovni partner izjavlja, da upravljavcu podatkov Alt Lakoše d.o.o. daje, kjer je potrebna privolitev, takšno privolitev do preklica za obdelavo njegovih identifikacijskih in kontaktnih podatkov, za namene poslovnega sodelovanja, posredovanja in zagotavljanja študentske delovne sile, izdaje študentskih napotnic in faktur za opravljeno študentsko delo, za izvedbo plačil za opravljeno študentsko delo in za namene raznega obveščanja.

Poslovni partner je seznanjen, da privolitev lahko kadarkoli podrobneje določi, spremeni ali prekliče na katerikoli način (e-pošta, telefon – faks, dopis). Poslovni partner je seznanjen, da je varstvo osebnih podatkov poslovnih partnerjev za družbo Alt Lakoše d.o.o. zelo pomembno. Zato z njimi ravna skladno z veljavnimi predpisi in standardi ter izvajanjem ustreznih tehničnih in organizacijskih ukrepov za zagotovitev visoke ravni varnosti osebnih podatkov in zagotavljanja pravic posameznikov."

 

 

Kontaktirajte nas

Uporabne povezave

Spletna stran za svojo funkcionalnost uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če nadaljujete z uporabo te spletne strani, dajete soglasje k uporabi piškotkov. More details…