Slovenija

DELO V BELGIJI POMOČ INVALIDNI ŠTUDENTKI

Društvo študentov invalidov Slovenije išče dve osebni asistentki/asistenta za 5-mesečno delo v Belgiji za pomoč slovenski študentki na Erasmus študijski izmenjavi.

Študentka je skoraj slepa in ima celiakijo, zato bi na svoji študijski izmenjavi potrebovala pomoč. V Belgijo se odpravlja 5. 2. 2024 in ostane tam do 1.7.2024.

 

Delo bi zajemalo:

  • spremljanje in pomoč na vseh študijskih dejavnostih (spremstvo na fakulteto, na praksi, na obštudijske dejavnosti)
  • pomoč pri nakupovanju hrane (pazljivo prebrati vse oznake na izdelkih, da ne vsebujejo glutena)
  • pomoč pri pripravi vseh obrokov hrane (zajtrk, malica, kosilo, večerja) po navodilih za pripravo hrane za bolnike s celiakijo
  • pomoč pri gospodinjskih opravilih (čiščenje študentskega apartmaja)
  • pretvarjanje digitalnega študijskega gradiva v dostopne elektronske oblike.

 

Gre za plačano delo za katero se sklene dogovor o sodelovanju. Dela se 8 ur na dan, 7 dni v tednu, plačilo pa je 5,50€7uro neto.  


Poleg plačila za delo, so kriti tudi stroški:

  • poti v Belgijo in nazaj ob začetku in koncu dela
  • zavarovanja za tujino za čas bivanja v tujini
  • stroški mesečne vozovnice za lokalni prevoz
  • najemnine z obratovalnimi stroški (do določenega zneska).

 

Asistent/asistentka se bo moral/a pred odhodom v tujino udeležiti kratkega usposabljanja za delo s slepimi in slabovidnimi in z ljudmi s celiakijo.
Pogovorno znanje angleškega jezika je pogoj za delo.


Zaželene so izkušnje z mednarodno mobilnostjo, niso pa pogoj.

 

Prijave za delo, ki naj vsebujejo predstavitev (motivacija, izkušnje) in CV pošljite na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.. Dodatne informacije lahko dobite na številki 041 632 865.

 

Prijave sprejemamo do 10. 12. 2023.

PROMOCIJA OTROŠKEGA MAGAZINA

Vrhunska ekipa išče študente/ke ki so zanesljivi, komunikativni in energični za promocije magazina za otroke na stojnicah v nakupovalnih centrih po celi Sloveniji. Pošlji prijavo na email v katerem mestu bi delal/a, obvezno pripiši svojo telefonsko številko. Za prevoz je poskrbljeno. Plačilo je stimulativno v kolikor dosegaš dobre rezultate lahko zaslužiš tudi cca 13 €/h neto! Pohiti in se prijavi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled. #študentskodelo #studentskodelo

Kontaktirajte nas

Uporabne povezave

Spletna stran za svojo funkcionalnost uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Če nadaljujete z uporabo te spletne strani, dajete soglasje k uporabi piškotkov. More details…